PNL nu va sprijini nicio implicare a Parlamentului în evaluarea activității DNA

277
PNL nu va sprijini nicio implicare a Parlamentului în evaluarea activității DNA - pnlnuvasprijini-1519059029.jpg
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că liberalii nu vor sprijini nicio implicare a Parlamentului în ceea ce privește evaluarea activității DNA și a conducerii acestei instituții.

"Ceea ce am hotărât noi este că PNL nu va sprijini nicio implicare a Parlamentului în ceea ce privește procedurile constituționale și legale care sunt strict la dispoziția ministrului Justiției, la dispoziția CSM, a Inspecției Judiciare. Există instituții ale statului român care sunt mandatate prin Constituție și prin lege să se ocupe de toate chestiunile acestea", a spus Ludovic Orban, la Parlament, citat de Agerpres.

El a susținut că la nivelul conducerii Parlamentului se încearcă forțarea "mâinii" ministrului Justiției, Tudorel Toader.

"Simțim că există o anumită tropăială la nivelul conducerii, un tropăit la nivelul conducerii camerelor, respectiv în cabinetele lui Dragnea și Tăriceanu privitor la încercarea de a-i forța cumva mâna ministrului Justiției printr-o cale parlamentară", a susținut Ludovic Orban.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5519 secunde