"PNL nu trebuie să se rupă, ci să schimbe liderul"

283
1
Vicepreședintele PDL, Anca Boagiu, a declarat că democrat-liberalii se văd alături de liberali, ea explicând că PNL nu trebuie să se rupă, ci "să schimbe liderul", Boagiu susținând totodată că viitorul premier trebuie să fie "un bărbat de stat care să apere interesele României".


"Din fericire, Crin Antonescu ne-a ajutat, a reușit să creeze doar o gașcă în jurul lui, cu alte interese decât cele ale adevăraților liberali. Faptul că i-a eliminat prin modul de comportament, prin politica adoptată, pe liberalii adevărați sper că i-a trezit pe aceștia la realitate și le-a arătat că locul lor nu e în acel amalgam", a declarat Boagiu, adăugând că speră într-o trezire a PNL: "Nu înseamnă că trebuie să se rupă, trebuie să schimbe liderul. Antonescu nu are nicio legătură cu liberalii, e al socialiștilor". 

Vicepreședintele PDL a mai menționat că nu USL va da premierul în cazul în care va câștiga cele mai multe mandate la alegeri. 

"În zona de manipulare a PSD și USL a apărut în discursul public că USL trebuie să dea premierul, pentru că va fi partidul cu cele mai multe mandate. În Constituție scrie «partide». Avem o Constituție, partidul care are numărul cel mai mare de mandate desemnează premierul", a arătat ea. 

Anca Boagiu a susținut că PDL are mai multe nominalizări pentru postul de premier, dar nu a avansat niciun nume.


Comentează știrea

goagal
17 noiembrie 2012
EU va vreu ! zise...

Nu stiu cum se face dar a inceput sa-mi fie greata de MILOGEALA ca PNL sa vina in alianta cu PDL.Cu tot respectul pt stafful PDL, eu nu uit ca un lup socialist si-a schimbat blana in liberal si nu invers.Logic ar fi fost ca PNL sa se roage de PDL.Iar dragoste cu sila nu se poate.L-a tinut in brate pe UDMR, cu el sa mearga... Si o glumita; cum ar fi un Becali in ARD?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0663 secunde