Ludovic Orban:

PNL este pregătit să-și asume răspunderea guvernării

188
PNL este pregătit să-și asume răspunderea guvernării - ludovicorban2-1537199252.jpg
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că partidul pe care îl reprezintă este pregătit în orice moment să-și asume răspunderea guvernării.

Conform Agerpres, întrebat dacă PNL ar accepta să preia guvernarea în cazul în care ar trece moțiunea de cenzură, Orban a răspuns că în situația în care nu ar fi posibile alegeri anticipate, PNL s-ar putea angaja în preluarea guvernării, cu obiectivul de a organiza alegeri cât mai repede.

"PNL este pregătit, în orice moment, să-și asume răspunderea guvernării. Ceea ce ne dorim este să ajungem la guvernare prin alegeri. Actuala structură a Parlamentului este o structură care nu mai reflectă voința reală a cetățenilor. 80% dintre cetățeni nu mai suportă PSD și consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită. Din când în când, atunci când se produc astfel de mutații profunde în opțiunile oamenilor sunt necesare alegeri anticipate. Dacă nu sunt posibile alegeri anticipate, sigur că în ultimă instanță ne putem angaja la a asigura guvernarea României, dar cu un obiectiv foarte clar de a organiza alegeri cât mai repede pentru că ai cu adevărat legitimitate atunci când te prezinți în fața cetățenilor și când cetățenii te votează pentru programul de guvernare cu care te prezinți", a declarat președintele PNL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.531 secunde