Ce atâta grabă…?

PNL Constanța își va desemna candidații la primării în februarie

262
PNL Constanța își va desemna candidații la primării în februarie - gheorghedragomir3-1449515113.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă că, cel mai probabil, candidații la alegerile locale de anul viitor vor fi anunțați la data de 1 februarie. El a adăugat că, în momentul de față, se află în derulare sondaje în 25 de localități din județul Constanța, în mod special acolo unde actualii primari sunt de la alte partide.


În schimb, este aproape de finalizare sondajul de opinie privind stabilirea candidatului Partidului Național Liberal pentru Primăria Municipiului Constanța. În cadrul sondajului au fost trecuți toți candidații, atât cei patru reprezentanți ai PNL Constanța care și-au depus cereri de candidatură - Robert Boroianu, Mihai Tararache, Christian Gigi Chiru și Iustin Fabian Roman - cât și cei de la alte partide, dar și nume cu notorietate vehiculate în presa constănțeană în ultima perioadă, precum cel al comandantului Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" Constanța, Vergil Chițac. 


"Sondajul privind desemnarea candida-tului pentru municipiul Constanța este în curs de finalizare. Dacă sondajul va arăta că Vergil Chițac este foarte bine cotat atunci o să candideze. Nu o să vrea să intre într-o luptă unde nu are șanse de câștig", a răspuns Dragomir întrebat fiind dacă rec-torul de la ANMB îți dorește să candideze. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0409 secunde