PNG-CD Constanța s-a înscris în competiția electorală de la 30 noiembrie

807
PNG-CD Constanța și-a depus ieri lis-tele la Biroul Electoral Județean. Penegiștii l-au delegat pe Sorin Cocheș, prim-vicepreședinte al organizației județene a partidului, să depună dosarele tuturor celor 14 candidați. Potrivit declarațiilor lui Cocheș, penegiștii consideră că nici un colegiu nu îi favorizează și asta ca urmare a faptului că nu au influență în administrațiile locale.
Lista finală a penegiștilor pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie arată astfel: la Camera Deputaților, pe colegiul nr. 1 a rămas Florian Scalețchi, colegiul nr. 2 este adjudecat de Dumitru Rădulescu, la colegiul nr. 3 va candida Dănuț Mircea Zaharia, la colegiul nr. 4 - Olimpiu Dumitru Carauleanu, pe colegiul nr. 5 penegiștii constănțeni l-au desemnat pe Taner Reșid, la 6 - Florin Nicolae Toma, la 7 - Sorin Cocheș, la 8 - Tănase Culețiu, colegiul 9 îl are drept candidat pe Gheorghe Alexa, iar 10 - Stan Rădulescu.
Pentru Senat, penegiștii constănțeni mizează pe Gabriel Candindatu, la colegiul nr. 1, Marian Stelian Pană, pentru colegiul nr. 2, Constantin Bocai la 3 și Anton Marin Mangiurea, la 4.
Astăzi este ultima zi în care se pot depune candidaturile, astfel că la ora 10,00, pesediștii se vor prezenta și ei la Biroul Electoral Județean pentru a se înscrie oficial în competiția electorală de la 30 noiembrie, iar la 14,30, își vor depune candidaturile și peremiștii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7901 secunde