PMP se pregătește de alegeri interne

177
PMP se pregătește de alegeri interne - miscareapopulara-1487605166.jpg
Deputatul Eugen Tomac, președinte executiv al Partidului Mișcarea Populară, a declarat că prioritatea politică pentru PMP o reprezintă alegerile interne în fiecare organizație județeană, precizând că în cadrul Consiliului Executiv Național s-a decis convocarea unui Colegiu Național al partidului pentru data de 3 martie, la Brașov.


"Prioritate pentru noi reprezintă alegerile locale în fiecare organizație județeană, astfel încât să avem filialele legal constituite cu legitimitatea necesară pentru a-și pune în aplicare obiectivele. (...)Astăzi, totodată, Consiliul Executiv Național a convocat Colegiul Național pe care-l vom avea pe 3 martie la Brașov, unde vor participa toți președinții de filiale, toți parlamentarii și membrii Colegiului Național. Va fi o ședință extrem de utilă pentru a pregăti următoarele acțiuni pe care urmează să le aibă partidul", a declarat Eugen Tomac.


El a punctat, totodată, că pentru PMP va rămâne ca obiectiv politic important aplicarea rezultatului Referendumului din 2009, care a validat un Parlament cu 300 de aleși.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6007 secunde