PMP mai pierde un senator!

234
PMP mai pierde un senator! - badulescu66283600-1530274709.jpg
Senatorul de Buzău Dorin Bădulescu a anunțat, vineri, că a demisionat din PMP, precizând că gestul său nu are legătură cu afilierea la un alt partid ci cu "atitutinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului și incompatibilitatea cu aceasta". Bădulescu a precizat că, cel puțin pentru moment, rămâne independent.


Senatorul de Buzău Dorin Bădulescu a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă că a demisionat din PMP. "Deși cunosc faptul că momentul nu este unul potrivit, alimentând și mai mult speculațiile cu privire la trecerea către o altă formațiune politică, trebuie să precizez faptul că această decizie a venit fără legătură cu ceea ce s-a zvonit în ultimele săptămâni. Pot arăta faptul că această decizie este rezultatul unei adânci reflecții, determinantă fiind atitudinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului și incompatibilitatea cu aceasta", a transmis Bădulescu.

Printre motivele demisiei, Bădulescu trece și schimbarea conducerii filialei Buzău a PMP și aducerea la șefia organizației a unei persoane cu care se află în conflict de mai mult timp.

"Câteva elemente esențiale ale incompatibilității merită amintite: schimbarea de marți a conducerii filialei Buzău și aducerea unui domn deputat de Galați, persoană cu care eram în conflict de mai multă vreme, votul de abținere a colegilor deputați pe legea medierii, deși se cunoștea faptul că sunt mediator și sprijin această profesie", a mai transmis parlamentarul de Buzău.

În ultima vreme, au existat zvonuri potrivit cărora Bădulescu ar urma să plece la ALDE, însă acesta susține că deocamdată rămâne independent, opțiunea de a merge la ALDE nefiind prioritară în fața altor variante.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4249 secunde