PMP l-a propus pe Eugen Tomac pentru funcția de prim-ministru

431
1
PMP l-a propus pe Eugen Tomac pentru funcția de prim-ministru - eugentomac-1482418459.jpg

Articole recomandate

Președintele PMP, Traian Băsescu, a anunțat joi că la consultările cu președintele Klaus Iohannis l-a propus prim-ministru pe Eugen Tomac.


"Pentru că suntem Opoziție, am făcut și o propunere de prim-ministru. Cel propus de noi domnului președinte Iohannis este dl Eugen Tomac. De asta suntem Opoziție, să creăm concurență", a declarat Băsescu.


El a susținut că Eugen Tomac este "un politician experimentat, un unionist, un om care știe foarte bine țara, un om cu o bună imagine la Bruxelles".


"Eu sunt cel mai bun, dar nu suficient de tânăr (n.r. - pentru funcția de prim-ministru). Venim cu oameni noi în politică", a arătat Băsescu.


Comentează știrea

Lazar
23 decembrie 2016
Propunere de Prim Ministru

Mare Gresala la PNL,de ce nu la propus pe Parlamentaru Boroianu Robert Aurel de C-ta, e cel mai bun,da si apa gratuita la toti cetateni romaniei si mai poate si el ceva fura ca nu a fost suficient ca a falimentat zeci de firme,spalare de bani,evaziuni fiscale,documentatie falsa si cate si cate, pe unde ori fi lasate reclamatile de la dl militian comisar sef dr in stinte si in drept pe la Chisinau Adrian Rapotan cred ca nu a luat mapa profesionala cu el si a ramas toti de la IPJ si PCA C-ta fara munca si nici o informatie corecta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4773 secunde