PMP Constanța cere de urgență rezilierea contractului cu firma care livrează alimente pacienților

461
PMP Constanța cere de urgență rezilierea contractului cu firma care livrează alimente pacienților - pmpcererezilierea-1504281115.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Partidului Mișcarea Populară Constanța cer, de urgență, rezilierea contractului cu firma care livrează alimente către pacienții internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.


"Având în vedere neregulile constatate de OPC la firma care livrează mâncare pacienților internați în Spitalul Județean de Urgență Sf. Andrei Constanta și anume faptul că această firmă a fost găsită cu o cantitate foarte mare de produse expirate ce urmau să fie preparate pentru pacienți, cer de urgență conducerii spitalului județean, rezilierea contractului de prestari servicii cu firma care livrează alimente către pacienții unității spitalicești. Este inadmisibil ca astfel de lucruri să se întâmple în cadrul domeniului sănătății! Incredibilă este pozița patronului SC Arimex Comexim 2000 SRL, care se scuză și face menținerea că este prima dată când livrează produse expirate! Că vinovat este magazionerul!", se spune într-un comunicat transmis de PMP Constanța. 


În plus, PMP Constanța mai solicită ca cei vinovați să fie trași la răspundere și cei care ar fi trebuit să organizeze din timp licitația pentru livrarea de alimente către bolnavi, care din neglijență sau pentru că au diverse combinații cu această firmă, nu au făcut acest lucru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5002 secunde