PMP Constanța a depus listele pentru parlamentare. Onaca și Turcescu, pe primele locuri

3301
3
PMP Constanța a depus listele pentru parlamentare. Onaca  și Turcescu, pe primele locuri - pmp-1477496622.jpg

Articole de la același autor

Partidul Mișcarea Populară a depus, ieri, listele pentru Camera Deputaților și pentru Senat în județul Constanța.

La Senat, pe primul loc se află Dorel Constantin Onaca. El a mai fost deputat din partea PDSR în perioada 1996 - 2000 și senator din partea PRM, în perioada 2000 - 2004. În ultimii ani ai mandatului președintelui Traian Băsescu, Onaca a fost consilier al șefului statului. În momentul de față, este secretar general al PMP. 
 

Pe lista de la Senat, el este urmat de fostul consilier local al Municipiului Constanța, Vasile Roșu.


Pentru Camera Deputaților, PMP mizează pe trei persoane străine de județul Constanța. Mai exact, lista este deschisă de Robert Turcescu, Magda Bistriceanu și Sorin Coadă, cel din urmă fiind reprezentant al Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autori-zați din România (C.O.T.A.R.), conform protocolului semnat de către aceștia cu Partidul Mișcarea Populară. 


Reamintim că fostul jurnalist Robert Turcescu a candidat, în luna iunie, la Primăria București, însă a pierdut mandatul în fața Gabrielei Firea. 


Comentează știrea

Radu
27 octombrie 2016
Analfabetul

Onaca,iar pe liste,acelasi analfabet,hot si bagatordw seama.Ce face asta,da spgaga la partide.Asta nu stie sa scrie ,dar sa mai faca si legi.Nu are oic de jena,sta lipit ca o meduza de acvariul politic.Sa se duca pe listele de la Botosani,ca acum asa se procedeaza.Aia de acolo vin aici iar jigodiile de aici se duc acolo.Ti-e scarba,cata prostie si anlfabetism e in politica romaneasca.Nu stiu cine se mai duce in ziua de astazi la vot,dar chiar si asa oricum nu ai cu cine sa votezi.Toti sunt aceeasi,doar schimba partidele intre ei ca ciorapii.

Maria
27 octombrie 2016
Felicitari

Felicitari PMP , Felicitari Onaca , Felicitari Turcescu.

dumitru.mihaluta
3 noiembrie 2016
Alegeri parlamentare

Ptr. Turcescu si toti ceilalti care vor candita la parlamentare in orasul Constanta ..Toti ceilalti dinnaintea voastra care au venit la malul marii ca sa fie alesi .ex. Madalin voicu ..Mitrea etc. toti au luat drumul matasii DNA- POARTA ALBA .asa va fi si ptr voi imputitilor ..Onaca Turcescu si toti ceilalti poarta alba va asteapta ..VENITI AICI K MUSTELE LA CACAT CUFURITILOR .. ce a-ti facut voi ptr constanta si mai ales ce veti face !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8989 secunde