€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

PLUS cere soluții pentru decontul transportului elevilor în județul Constanța

Ştire online publicată Luni, 11 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Grupul de Inițiativă Județeană a Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) atrage atenția asupra situației grave create de deciziile administrative luate de către Consiliul Județean Constanța, decizii care afectează procesul de învățământ și cresc șansele abandonului școlar aflat deja la cote alarmante. 


„Conform unui studiu realizat de UNICEF, România este țara cu cei mai mulți elevi din Uniunea Europeană care abandonează școala. Doi din zece elevi ajung să renunțe la școală, iar cei mai mulți dintre aceștia sunt din mediul rural și provin din familii sărace. În acest sens Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate - PLUS propune ca atât administrațiile locale, cât și cea județeană să conlucreze și să elaboreze un cadru general de decontare a costurilor transportului elevilor, inclusiv prin introducerea unor prevederi clare în regulamentul de transport public al județului Constanța. Viitorul copiilor noștri nu trebuie să devină o temă de dispută politică, toate partidele fiind obligate să găsească soluții care să vină în sprijinul educației tinerilor“, au transmis reprezentanții Grupului de Inițiativă Județeană a Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate. Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8419 secunde