Plumb: Creșterea salariilor demnitarilor va fi amânată cu o săptămână

105
Plumb: Creșterea salariilor demnitarilor va fi amânată cu o săptămână - rovanaplumb-1436797902.jpg

Articole de la același autor

Rovana Plumb, președintele Consiliului Național al PSD, a anunțat astăzi că ordonanța privind creșterea salariilor bugetarilor va fi discutată săptămâna viitoare de Guvern, "pentru că trebuie corectate anumite lucruri".

Premierul Victor Ponta anunțase inițial, joia trecută, că în ședința de săptămâna aceasta a Executivului se va emite un act normativ prin care se va amâna intrarea în vigoare a ordonanței de creștere a salariilor bugetarilor de la 1 august, urmând ca această majorare să aibă loc odată cu noua lege a salarizării sectorului bugetar.

"Se amână cu o săptămână această decizie pentru că trebuie corectate anumite lucruri. Nu se va aplica decât odată cu legea salarizării întregului sector bugetar, așa cum am spus, nu va exista o altă interpretare", a afirmat ministrul Muncii, Rovana Plumb, la sediul PSD, după ședința coaliției de guvernare.

Aceasta a adăugat că toate discuțiile legate de felul în care a fost adoptată ordonanța "au fost lămurite inclusiv în ședința de astăzi a coaliției".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2795 secunde