"Plecăm de la premisa că reprezentantul PDL va fi candidatul dreptei"

56

Articole de la același autor

Vicepreședintele PDL Ioan Oltean a declarat, marți, că democrat-liberalii pleacă de la premisa că reprezentantul PDL va fi candidatul dreptei la alegerile prezidențiale, dar, în situația în care în turul II se confruntă un candidat al dreptei și unul al stângii, PDL l-ar susține pe cel al dreptei.


Oltean a făcut aceste precizări, întrebat în legătură cu afirmația președintelui Traian Băsescu potrivit căreia în turul al doilea Crin Antonescu ar fi susținut de toate partidele de dreapta, dacă s-ar confrunta cu candidatul PSD.


"Noi plecăm de la premisa că candidatul nostru, al dreptei, va fi reprezentantul PDL. (...) Evident, dacă printr-o întâmplare, o minune am retrăi momentul 2000, PDL va alege și va susține obligatoriu candidatul de dreapta. Nu vom putea, într-o situație în care va fi un candidat al dreptei și unul al stângii, unul de stânga", a precizat Oltean, citat de Mediafax.


El a adăugat, însă, că "în acest moment, Crin Antonescu nu este un om de dreapta, este de stânga și nu va putea fi de dreapta nici nici în viitor".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4836 secunde