Platforma România 100, semnal de alarmă. Unde a dispărut steagul UE din fotografia cu Guvernul Dăncilă?

402
1
Platforma România 100, semnal de alarmă. Unde a dispărut steagul UE din fotografia cu Guvernul Dăncilă? - steagplatforma100-1517497519.jpg
Platforma România 100, lansată de fostul premier Dacian Cioloș, afirmă că din fotografia oficială a Guvernului Dăncilă a fost îndepărtat steagul Uniunii Europene, întrebându-se dacă aceasta este "o greșeală de protocol sau un mesaj clar privind direcția României în UE".

"Greșeală de protocol sau mesaj clar privind direcția României în UE? Guvernul României, învestirea noului Cabinet. Pentru prima dată după mulți ani în care steagul Uniunii Europene a stat lângă cel românesc, așa cum se întâmpla în cazul Cabinetului Cioloș sau chiar cel condus de Victor Ponta, acesta a fost îndepărtat din poza oficială", se arată într-un mesaj publicat, ieri, pe pagina de Facebook a Platformei România 100.

Totodată, Platforma România 100 remarcă faptul că acest lucru se întâmplă în anul de pregătire a preluării de către România a Președinției Consiliului UE și în condițiile în care premierul Viorica Dăncilă a fost europarlamentar pentru nouă ani.

Comentează știrea

a-mirabilis
2 februarie 2018
Simbolul suveranitatii.

Alo,pentru cei nedumeriti.Guvernul este al Romaniei,si reprezinta statul roman.In poza sint numai reprezentantii guvernului roman.Daca in formatie era si un reprezentant de la Bruxelles atunci se explica si prezenta steagului UE.Cred ca daca era numai steagul UE si lipsea steagul national nu se sesiza nimeni.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8557 secunde