Plăcuțe de informare și orientare, în municipiul Constanța

276
Plăcuțe de informare și orientare, în municipiul Constanța - placutedeinformare-1532963547.jpg
Primăria municipiului Constanța continuă proiectul privind achiziționarea și montarea indicatoarelor de informare și orientare cu denumirea străzilor. Astfel, în perioada următoare, vor fi achiziționate 1.141 plăcuțe stradale cu denumirea străzilor și vor fi montate în cartierele Palazu Mare, Tomis Nord, Anadalchioi, Tomis III, Faleză Nord. 


"Montarea plăcuțelor stradale pe imobile se face prin lipire cu adeziv de exterior rezistent la intemperii. În cazul în care suprafața imobilului este mai rigidă sau nu este dreaptă va fi necesară aplicarea a două nituri pentru rezistență. Ținând cont de faptul că plăcuțele vor fi montate pe imobile proprietate privată, rugăm proprietarii acestora să asigure sprijinul pentru montarea corectă a plăcuțelor", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.


Pentru eventuale sesizări, persoanele interesate se pot adresa Primăriei municipiului Constanța la sediul de pe strada Ștefan Mihăileanu nr. 10, Direcția Gestionare Servicii Publice, Serviciul Amenajări Urbane, etajul 1, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00, sau la numărul de telefon 0241/48.81.75, fax 0241/ 48.81.68, Sesizări Constanța/Dotări Urbane sau e-mail: oana.tudor@primăria-constanta.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5748 secunde