Petre Roman a contestat din nou raportul ANI

81
Petre Roman a contestat din nou raportul ANI - acontestatpetreromanb917e7f61d-1422872315.jpg
Deputatul PNL Petre Roman a contestat din nou raportul ANI prin care s-a constatat incompatibilitatea sa, de această dată la Curtea de Apel, în situația în care Camera Deputaților ar trebui să ia act luni de încetarea mandatului său, ca urmare a rămânerii definitive a sesizării ANI. 


Plenul Camerei Deputaților trebuie să ia act de încetarea mandatului lui Petre Roman, după prezentarea în ședința de luni a raportului Comisiei juridice pe marginea solicitării Agenției Naționale de Integritate.

Analiza asupra situației lui Roman, din Comisia juridică, va avea loc tot luni, înaintea ședinței de plen, fiind așteptat și deputatul PNL.


Acesta a depus o nouă contestație la raportul ANI prin care a fost constatat incompatibil, însă de această dată acțiunea a fost înaintată la Curtea de Apel București, dosarul fiind înregistrat în 16 ianuarie.


Potrivit Mediafax, anterior, Petre Roman a contestat raportul ANI la Tribunalul București, instanța constatând faptul că acțiunea împotriva raportului ANI a fost depusă la o altă instanță decât cea competentă, care era Curtea de Apel București. Mai mult, deputatul PNL nu prezentase dovada achitării taxei de timbru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Iohannis nu scapă de procesul cu ANI
Pagina a fost generata in 0.5029 secunde