Ludovic Orban:

"Pentru Legile justiției, probabil PSD va apela la parlamentarii anti-justiție"

161
1
Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că propunerea legislativă privind modificarea Codurilor penale este una controversată, arătând că cel mai probabil PSD va apela la parlamentarii de serviciu anti-justiție deoarece nimeni din conducerea acestui partid nu dorește să-și asume răspunderea în acest caz.


"Astăzi, la comisia specială pentru coduri, care nu are nicio legătură cu legile justiției, s-a prezentat Toader să vorbească despre ele. Frica de reacția societății civile și a opoziției i-a plasat pe guvernanți într-o situație absurdă. Ministrul Justiției nu are curajul să prezinte în Guvern proiectul de lege și vine să îl prezinte, nu la grupurile PSD și ALDE, nu la comisiile juridice, ci la o comisie specială care are un obiect de activitate total diferit. Nevrând să își asume nimeni din vârful PSD răspunderea pentru inițierea unei propuneri legislative atât de controversate, vor apela probabil la parlamentarii de serviciu anti-justiție. Suntem cu ochii pe ei", a scris Ludovic Orban pe Facebook.


Ministrul Tudorel Toader a prezentat, ieri, Comisiei speciale parlamentare privind domeniul justiției proiectul de modificare a legilor Justiției.


Comentează știrea

Lazar
27 octombrie 2017
Legile Justitie

Dl Presedinte PNL Ludovic Orban,eu nu va contrazic ca nu ati avea dreptate,cu privire la modificarea codurilor,ca nu sunt specialist,dar cum propuneti dvs,cand in filiala C-ta aveti un Parlamentar PNL Boroianu Robert Aurel,sa voteze in Parlament pentru buna starea cetatenilor, cand el e Invazionist cu firme falimentate,fraude,insalatori,pacaleli sa voteze cu propunerea dvs,Va rog eu frumos analizati si evaluati cu ce personalitati mergeti la razboi,,Cu Tradatori de patrie si Infractori.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2568 secunde