€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Pe lista scurtă a lui Dragnea pentru posturile vacante din Guvern, trei foști miniștri

Ştire online publicată Marţi, 19 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Zi tensionată în PSD. Liviu Dragnea a convocat pentru astăzi Comitetul Executiv Central, ședință în care social democrații vor decide noile propuneri pentru Dezvoltare și Transporturi. Asta după ce Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici și-au retras candidatura, în urma refuzurilor repetate ale lui Klaus Iohannis de a-i numi în funcții.


Liderii Coaliției sunt pregătiți și pentru varianta în care președintele Klaus Iohannis NU va da undă verde noilor nominalizați până la finalul săptămânii, când expiră cele două interimate. Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat pentru Realitatea Tv că, în acest caz, conform unei decizii a Curții Constituționale, Rovana Plumb și Eugen Teodorovici rămân miniștri interimari la cele două ministere. Ședința social democraților are loc în Parlament la ora 17.

Numele vehiculate, pe surse, potrivit Realitatea TV, pentru posturile vacante de miniștri, sunt: Dragos Benea și Felix Stroe pentru Dezvoltare și Lucian Șova și Răzvan Cuc la Transporturi, scrie realitatea.net


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7091 secunde