Pe cine vrea PRU premier

176
1
Pe cine vrea PRU premier - plenulparlamentulromanieidc13573-1479988582.jpg

Articole de la același autor

Președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, susține, într-un interviu acordat Agerpres, că formațiunea pe care o reprezintă va trece "cu lejeritate" pragul electoral de 5% la alegerile parlamentare din 11 decembrie.


"Partidul România Unită va trece pragul de 5% cu lejeritate și va obține un scor suficient de mare, astfel încât să ne permită să determinăm viitorul României și românilor, conform cu valorile pe care le promovăm și în baza cărora am câștigat deja încrederea și vom obține votul românilor pe 11 decembrie", afirmă liderul PRU.


El vorbește și despre motivele pentru care PRU a decis să îl propună pe Victor Ponta pentru funcția de prim-ministru, menționând că "nu mai e timp de experiențe".


Comentează știrea

Locuitor
25 noiembrie 2016
PRU

Muuuuult succes si reușite pe măsură ! Felicitări ! Suntetzi cu adevărat români, pentru ca luptatzi pentru ca sa datzi pe fatza ce au făcut trădătorii acestui neam : pnl=pdl, guvernul con dus de dacian cioloș, și k w johanis cu ai săi : " guvernul meu " și " partidul meu ", numai când il auzi,îți vine, să vomiți !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Victor Ponta, sfătuitor pentru PRU
Pagina a fost generata in 0.6769 secunde