Pe cine va numi Guvernul prefect și subprefect la Constanța

2292
3

Articole de la același autor

Miniștrii Guvernului Grindeanu se reunesc, astăzi, de la ora 15.00, în cadrul unei ședințe. Printre altele, pe ordinea de zi se află și un proiect de hotărâre ce vizează înlocuirea mai multor prefecți și subprefecți. Cu toate că numele județelor unde aceștia vor fi schimbați nu au fost făcute încă publice, mai mult ca sigur pe listă se află și Constanța.


Surse din PSD Constanța au menționat că este ca și sigură schimbarea actualului prefect Adrian Nicolaescu. În acest sens, funcția ar urma să fie ocupată de social-democratul Lucian Lungoci, actualmente director la RAJDP. Aceleași surse au precizat că una dintre funcțiile de subprefecți ar urma să fie ocupată în funcție de cine a avut mai multă influență la nivel central, dintre liderul PSD de la județ, Felix Stroe și liderul de la municipiu, Decebal Făgădău. Primul l-a propus pentru funcția de subprefect pe fostul primar de la Eforie, Ovidiu Brăiloiu, iar Făgădău pe actualul consilier local Marioara Cojoc.


În ceea ce privește cea de-a doua funcție de subprefect, ocupată la acest moment de Accoium Mustafa Levent de la Uniunea Democrată Turcă din România, cărțile nu au fost încă făcute. Concret, există posibilitatea ca județul Constanța să rămână cu un singur subprefect sau cel de-al doilea subprefect ar urma să fie propunerea ALDE, asta dacă nu cumva PSD va dori să acapareze toate cele trei funcții de la Prefectura Constanța. 




Comentează știrea

ersin
16 martie 2017
va fii tot un turc

Va fii tot un turc deal nostru

Ismail via brussel
17 martie 2017
Succes

Sper din tot sufletul sa fie Alah sa fie mare salutări din Belgia și bine și noroc UDMR .

bibicu
24 martie 2017
freak

1000 de ani sa ne conduca tovarasul BRAILOIU ! Minte lucioasa ca a lu barosanu asta nu se afla in tot judetul asta .......BAAAAAAAA ! Nu stiti ca a condus,si tot odata falimentat orasul Eforie care arata ca dupa ciuma sau holera,dupa 12 ani de conducere a preaiubitului conducator...........ps. pentru actualul primar r. serban....trage ba dracu curent in proiect 12...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.45 secunde