PDL nu susține anticipatele

266
1
Prim-vicepreședintele PDL Gheor-ghe Flutur a declarat, ieri, că PDL nu susține organizarea de alegeri anticipate, arătând că Româ-nia nu are nevoie de instabilitate politică, pentru că ar declanșa imediat instabilitate economică.
Flutur a precizat că atât la ședința de ieri dimineață a coaliției, cât și la cea a Biroului Permanent Național al PDL s-a stabilit că nu se susțin alegeri anticipate.
"Argumentul este că România nu are nevoie de instabilitate politică, care ar declanșa imediat instabilitate economică. Un bun câștigat până acum datorită eforturilor românilor și de aceea PDL nu susține alegeri anticipate, chiar dacă noi suntem pregătiți pentru alegerile locale", a adăugat Flutur.
În opinia prim-vicepreședintelui PDL, problema este de a crea un climat de stabilitate politică și economică și de a nu face jocul politic și politicianist al unor oameni din opoziție, care doresc să vină la putere cu orice preț.
Flutur a mai spus că se așteaptă ca joi să apară motivarea deciziei Curții Constituționale privind necon-stituționalitatea legii de comasare a alegerilor, după care în coaliție se vor stabili următorii pași.

Comentează știrea

sete
31 ianuarie 2012
doar n-o sa lase ciolanul

doar nu sunt prosti sa lase ciolanul din mana, mai au cateva luni de ros la el!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.254 secunde