€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

PDL nu susține anticipatele

Ştire online publicată Marţi, 31 Ianuarie 2012. Autor: Carmen MOCANU
Prim-vicepreședintele PDL Gheor-ghe Flutur a declarat, ieri, că PDL nu susține organizarea de alegeri anticipate, arătând că Româ-nia nu are nevoie de instabilitate politică, pentru că ar declanșa imediat instabilitate economică.Flutur a precizat că atât la ședința de ieri dimineață a coaliției, cât și la cea a Biroului Permanent Național al PDL s-a stabilit că nu se susțin alegeri anticipate.„Argumentul este că România nu are nevoie de instabilitate politică, care ar declanșa imediat instabilitate economică. Un bun câștigat până acum datorită eforturilor românilor și de aceea PDL nu susține alegeri anticipate, chiar dacă noi suntem pregătiți pentru alegerile locale”, a adăugat Flutur. În opinia prim-vicepreședintelui PDL, problema este de a crea un climat de stabilitate politică și economică și de a nu face jocul politic și politicianist al unor oameni din opoziție, care doresc să vină la putere cu orice preț.Flutur a mai spus că se așteaptă ca joi să apară motivarea deciziei Curții Constituționale privind necon-stituționalitatea legii de comasare a alegerilor, după care în coaliție se vor stabili următorii pași.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7618 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8527 secunde