PDL Constanța vrea alegeri interne până la sfârșitul lui noiembrie

1984
Democrat liberalii constănțeni s-au reunit, vineri după amiază, într-o ședință a Biroului Permanent Județean, eveniment în contextul căruia au fost abordate subiecte precum moțiunea de cenzură ce urmează a fi dezbătută pe 27 octombrie, problemele cu care se confruntă primarii din cauza nefinanțării proiectelor, dar și tensiunile din cadrul Consiliului Local Năvodari.
Astfel, atât liderul PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, cât și deputatul Constantin Chirilă au insistat asupra ideii că moțiunea depusă pentru demiterea Guvernului Boc este "o bătaie de joc", aceștia susținând că textul său este slab și reprezintă "o colecție de populisme care ar arunca țara în haos". În această ordine de idei, Mircea Banias a subliniat și că, în opinia sa, "moțiunea nu va trece, nu merită să treacă".
Un alt aspect abordat a fost cel referitor la stabilirea calendarului alegerilor interne din PDL Constanța. Banias a declarat că în cursul săptămânii viitoare va discuta pe marginea acestui subiect cu liderii centrali ai partidului, membri în Biroul Permanent Național, astfel ca și în rândul pedeliștilor de la malul mării organizarea scrutinelor interne să primească undă verde. "Voi solicita colegilor mei ca până la sfârșitul lunii noiembrie alegerile interne din PDL Constanța să fie organizate", a precizat președintele PDL Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0496 secunde