PDL Constanța solicită prefectului să atace în instanță hotărârea prin care gigacaloria a fost majorată retroactiv

140
PDL Constanța solicită prefectului să atace în instanță hotărârea prin care gigacaloria a fost majorată retroactiv - chiru41355231533-1364463291.jpg

Articole de la același autor

Organizația județeană a Partidului Democrat Liberal a trimis astăzi, 28.03.2013, o adresă prefectului județului, Eugen Bola, prin care îi solicită să atace în contencios-administrativ hotărârea Consiliului Local Constanța prin care s-a stabilit majorarea retroactivă a prețului gigacaloriei.


PDL Constanța i-a transmis reprezentantului Guvernului în teritoriu că majorarea retroactivă a prețului gigacaloriei nu numai că este ilegală, dar împovărează și mai mult viața constănțenilor, care oricum plătesc una dintre cele mai scumpe gigacalorii din țară.


"Tactica administrației publice locale conduse de primarul Radu Mazăre de a scumpi retroactiv căldura furnizată populației nu poate duce cu gândul decât la rea-voință sau la necunoașterea legii. Consilierii locali PDL au votat împotriva acestei hotărâri pentru că nu au dorit să fie părtași la ilegalitățile puse la cale de administrația publică locală condusă de Radu Mazăre", a spus președintele organizației județene PDL Constanța, senator Christian Gigi Chiru.


De asemenea, PDL Constanța i-a reamintit lui Eugen Bola că, din postura de reprezentant al Guvernului în teritoriu, este apolitic, chiar dacă în trecut a fost membru al Partidului Național Liberal și al USL- ului. "Nu lăsați considerentele politice să fie o piedică în respectarea legilor acestei țări. Așadar, domnule prefect, PDL Constanța vă solicită prin intermediul acestei adrese să aplicați măsurile legale și să atacați în contencios-administrativ hotărârea Consiliului Local Constanța, o decizie ilegală și batjocoritoare pentru constănțeni", se mai arată în documentul semnat de președintele organizației județene PDL Constanța, senator Christian Gigi Chiru, adresat prefectului Eugen Bola.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0266 secunde