Cătălin Predoiu:

"PDL cere vot deschis la cererile justiției vizând parlamentari"

49

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu cere o sesiune parlamentară extraordinară în care să se adopte un proiect de lege inițiat de PDL și PNL privind votarea "la vedere", în maximum 48 de ore, a cererilor procurorilor privind parlamentari.

Cătălin Predoiu a declarat că PDL și PNL au depus deja la Parlament proiectele care vizează consolidarea politicilor anticorupție și care se referă la votarea de urgență în Parlament a cererilor instituțiilor anticorupție pentru anchetarea parlamentarilor suspectați de fapte de corupție.

"Pentru ca acest proiect să nu rămână îngropat «sub freza lui Zgonea», cer o sesiune extraordinară prin care să fie adoptat de urgență", a precizat Predoiu.

Parlamentarii PDL și PNL au depus la Parlament o propunere legislativă pentru modificarea Statutului deputaților și senatorilor, în care propun simplificarea procedurilor în cazul cererii de reținere, arestare sau percheziție a unui parlamentar, iar votul pentru aceste cereri să fie deschis electronic și în maximum 48 de ore de la depunerea cererilor procurorilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.31 secunde