PD-L Constanța începe, astăzi, campania electorală cu un marș prin centrul municipiului

1865
PD-L Constanța începe, astăzi, campania electorală cu un marș prin centrul municipiului - 0d45af329c08f0c1a96b274414684a37.jpg

Articole de la același autor

PD-L Constanța va demara astăzi campania electorală pentru prezidențiale cu un marș în centrul municipiului, la care sunt așteptate aproximativ 500 de persoane. Manifestări similare vor avea loc și în alte localități din județ. Potrivit liderului PD-L Constanța, senatorul Mircea Banias, astfel de marșuri vor avea loc pe parcursul campaniei, pedeliștii urmând să împartă materiale promoționale ale candidatului pe care îl susțin în cursa pentru Cotroceni, respectiv Traian Băsescu. Va fi așadar o campanie de informare de la om la om, după cum a declarat, ieri, și deputatul Constantin Chirilă.
Marșul de astăzi va porni de la sediul organizației județene a PD-L.
În cadrul conferinței de presă de ieri, Banias a prezentat și obiectivul pe care pedeliștii îl au în lupta pentru prezidențiale: câștigarea de către Traian Băsescu a celui de-al doilea mandat de președinte și clasarea județului Constanța în primele zece rezultate la finalul competiției electorale.
În acest context, Banias a făcut apel, ieri, și la colegii săi de partid să dea dovadă de unitate, lansând totodată și sloganul pentru această campanie, la malul mării: "Toți pentru Traian Băsescu!".
Banias a menționat că prima lansare a candidatului Traian Băsescu pentru prezidențiale va avea loc la Constanța, pe 31 octombrie.
Tot în cadrul conferinței de presă de ieri, liderul PD-L Constanța a prezentat și rezultatele unui sondaj efectuat în perioada 17 septembrie - 2 octombrie, de CSOP, la cererea PD-L.
În urma sondajului amintit, Traian Băsescu a fost cotat cu 36%, Mircea Geoană - 24%, Crin Antonescu - 14%, ceilalți candidați fiind cotați cu sub 10 procente.
În județul Constanța, sondajul a fost realizat pe 1000 de subiecți și are o marjă de eroare de +/-3,1%.
Potrivit senatorului Mircea Banias, PD-L Constanța va susține în paralel cu campania pentru prezidențiale și campania pentru referendumul pentru parlamentul unicameral. În acest sens, reprezentanții PD-L au început deja o campanie de informare telefonică cu privire la referendum.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3103 secunde