Parlamentarii PSD caută soluții legislative pentru stoparea gropii de gunoi de la Năvodari

125

Articole de la același autor

Parlamentarii PSD din Constanța sunt alături de cetățenii orașului Năvodari. Social democrații sprijină demersul populației, care în data de 23 mai 2010, prin referendum, și-a exprimat voința de a nu se amplasa o groapă de gunoi în oraș. Peste 90% dintre cetățenii orașului au spus la vremea acea "NU" acestei inițiative de transformare a orașului în groapa de gunoi a Europei.

Parlamentarii constănțeni vor să modifice legea pentru completarea art. 32 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2005 privind protecția mediului prin procedură de urgență. Ei consideră că trebuie interzisă construirea instalațiilor pentru valorificarea și eliminarea deșeurilor periculoase și/sau radioactive la o distanță mai mică de 20 km față de linia de țărm a Mării Negre, față de ariile protejate și față de localitățile urbane. Proiectul de lege este susținut și inițiat de toate partidele din județul Constanța, reprezentate în Parlament.

Deputatul PSD Radu Babuș a făcut o interpelare, zilele trecute, aducând în atenția autorităților centrale Hotărârea CEDO din data de 17.03.2015 cu privire la Depozitul de deșeuri industriale de la Năvodari. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Ce fură hoții din Năvodari
Pagina a fost generata in 2.0655 secunde