Panouri electronice în stațiile de autobuz din Constanța

670
Panouri electronice în stațiile de autobuz din Constanța - panouratc-1533916163.jpg

Articole de la același autor

Zece stații de autobuz din Constanța vor fi dotate cu panouri electronice cu timpii de așteptare. Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța a început, vineri, montarea și testarea primelor patru panouri led. 


"Începând de anul trecut, toate autobuzele RATC sunt monitorizate și dispecerizate prin GPS. Instalarea de panouri led de informare este cea de-a doua etapă, urmând ca la începutul anului viitor, coordonarea întregii activități să se realizeze din centrul de comandă aflat la sediul operatorului de transport", precizează directorul general al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, Bogdan Niță.


Primele patru panouri de informare vor fi montate în stația Piața CET, pe sensul de mers spre strada Cumpenei, pentru liniile 1,101C,101M, în stația de la Gară, la vaporaș, pentru liniile 5B, 2-43, 5-40, 101c, 101m, în stația Parc Gară, pentru liniile 2-43 și 5-40, și în stația de la Spitalul Județean Constanța, pentru liniile 42, 2-43, 43c, 43m. 


"Informațiile afișate de panou sunt numele operatorului de transport, data și ora, denumirea stației, linia, sensul de deplasare (capătul de linie), timpul estimat în minute sau ora și minutul în care autobuzul urmează să ajungă în stație, conform planificării. În cazul în care pe linia afișată nu mai sunt de efectuat curse sau nu sunt alocate vehicule va apărea o steluță", mai precizează șeful RATC Constanța.


Pe perioada testării panourilor de informare, călătorii sunt invitați să transmită sugestii și propuneri la numărul de telefon 0241/694.960 sau email [email protected]


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2858 secunde