Șova explică de ce Ponta amână anunțul candidaturii

90
Șova explică de ce Ponta amână anunțul candidaturii - sovaexplica-1402570588.jpg

Articole de la același autor

Vicepreședintele PSD Dan Șova scrie, pe Facebook, că premierul Victor Ponta amână anunțul candidaturii la prezidențiale pentru că tratează cu maximă seriozitate o confruntare electorală care nu e "în niciun caz câștigată din start", dar și pentru a amâna declanșarea timpurie a campaniei electorale.

"Înțeleg pe deplin atitudinea responsabilă a premierului Ponta legată de candidatura la președinție. Un premier în funcție are, mai întâi de toate, sarcina asigurării unei guvernări coerente și eficiente. Amânarea anunțului candidaturii are, în opinia mea, două considerații: pe de-o parte, amânarea declanșării unei campanii electorale cu mult înainte de vreme, știut fiind că stabilitatea economică a țării poate fi amenințată, iar investitorii străini descurajați și, pe de altă parte, tratarea cu maximă seriozitate a unei confruntări electorale care nu e în niciun caz câștigată din start", a precizat Șova.

El a spus că social-democrații trebuie să-i lase lui Ponta răgazul de a-și decide ritmul în care își va asuma o candidatură la funcția de președinte.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7286 secunde