Senatorul Puiu Hașotti:

"Ordonanța privind migrația aleșilor locali este un gest politic grav"

115

Articole de la același autor

Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Hașotti, a declarat că Ordonanța de Urgență care le permite aleșilor locali să opteze în termen de 45 de zile pentru un partid, fără a-și pierde funcțiile, este un gest politic grav, condamnabil.

"Ordonanța, din punctul meu de vedere, este un gest politic grav, condamnabil, care nu face decât să ne gândim că există tentația evidentă de a frauda alegerile. Explicația oferită de PSD este una care nu stă în picioare, anume că primarii au fost aleși pe listele USL. Nu, primarii au fost propuși de partidele care făceau parte din USL și, mai mult decât atât, toți parlamentarii am fost aleși pe listele USL. Ce să facem? Ar trebui să ne dăm, la rândul nostru, demisia din Parlament și să angajăm alegeri anticipate pentru că nu am fost aleși pe listele partidelor noastre, ci pe lista unei alianțe politice", a spus Hașotti, la Palatul Parlamentului.

Ordonanța de Urgență a Guvernului prin care se permite aleșilor locali să opteze în termen de 45 de zile pentru partidul din care doresc să facă parte, fără a-și pierde funcțiile obținute în alegeri, a fost publicată, marți, în Monitorul Oficial. Ordonanța a fost adoptată în ședința de săptămâna trecută a Executivului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.0247 secunde