Orban: "Nu voi beneficia de pensia specială"

81
Orban:

Articole de la același autor

Liderul deputaților PNL, Ludovic Orban, a susținut, astăzi că, la momentul pensionării, nu va face o cerere pentru a beneficia de pensie specială. 

"Eu în niciun caz nu voi beneficia, dacă mai rămâne în vigoare când mă voi pensiona și dacă voi prinde pensia. Nu voi beneficia de acest privilegiu, nu voi face cerere", a spus Orban, într-o conferință de presă, citat de Agerpres.

El a amintit că PNL a votat împotriva proiectului de lege și caută motive pentru a fi atacat la CCR.

"Vom încerca în continuare să împiedicăm intrarea în vigoare a acestui act normativ care creează un regim privilegiat în materie de pensii pentru parlamentari în raport cu ceilalți cetățeni. Noi considerăm că toți suntem egali, că nimeni nu este mai presus de lege și că nu există nicio diferențiere între cetățean și un om care ocupă temporar o funcție publică", a spus Orban.

La rândul său, deputatul Andreea Paul a afirmat că legea privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost o promisiune a PSD pentru a avea votul social-democraților la moțiunea de cenzură a PNL.

"Sunt convinsă că până ajungem să ne pensionăm această lege va fi modificată de câteva ori și nu vom ajunge să beneficiem de ea în forma actuală", a adăugat deputatul PNL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6705 secunde