Orban: "După cum vedeți, la PSD se stă cu cuțitele pe masă sau cu cuțitele în valiză"

147
Orban:
Președintele PNL, Ludovic Orban, a reiterat luni că liberalii vor depune, împreună cu partenerii din Opoziție, în această sesiune parlamentară, o moțiune de cenzură la adresa Guvernului, fiind convins că după ședințele PSD din aceste zile vor apărea noi oportunități privind susținerea acestui demers.

"PNL împreună cu partenerii din Opoziție va depune moțiune de cenzură în această sesiune parlamentară în momentul cel mai potrivit, când vom avea garanția că putem obține numărul maxim de voturi posibil de la parlamentari din actuala majoritate parlamentară. (...) După cum vedeți, la PSD se stă cu cuțitele pe masă sau cu cuțitele în valiză, după caz. Unii mai curajoși au scos cuțitele pe masă, alții vin cu cuțitele în valiză. Este păcat să stricăm această zi a cuțitelor lungi din PSD. În funcție de deciziile care vor fi luate în ședința de astăzi și în ședința următoare privitoare la remaniere sunt convins că vor apărea noi oportunități pe care fiți convinși că nu le vom rata, le vom fructifica. (...) Suntem angajați în negocieri extrem de serioase de o lună de zile și cine poartă negocieri nu poate să bată toba în târg cu ce rezultate a obținut în negocieri", a declarat Orban, după ședința Biroului Executiv al PNL.

El a făcut comentarii și pe marginea declarațiilor lui Dacian Cioloș la adresa PNL, afirmând că acestea sunt "simple jocuri".

"PNL este angrenat într-o bătălie extrem de dură cu majoritatea guvernamentală, suntem inițiatorii mai multor proceduri, de la revocarea Avocatului Poporului Victor Ciorbea până la demiterea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, de asemenea, solicităm susținerea de către Birourile permanente ale Camerelor a propunerii noastre ca Parlamentul să solicite asistența Comisiei de la Veneția și a Comisiei Europene. Astfel de mici declarații sunt simple jocuri care nu ne abat de la misiunea noastră și anume misiunea de a încerca să oprim toate fărădelegile și lucrurile nocive pentru România pe care vrea să le facă majoritatea parlamentară și de a ne susține toate proiectele și inițiativele care vin în beneficiul cetățenilor români", a spus Orban.

PNL se regăsește în zona clasei politice vechi și refuză cu obstinație să se reformeze, susține președintele fondator al Mișcării România Împreună, Dacian Cioloș, care spune că liberalii refuză să vină alături de formațiunea din care face parte "într-un proiect de reformare profundă a societății românești, cu accent pe bunăstare". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.533 secunde