€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Orban: "Cu siguranță vom depune moțiunea de cenzură, am împărțit responsabilitățile cu USR și PMP"

Ştire online publicată Vineri, 16 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Arad, că Opoziția va depune cu siguranță o moțiune de cenzură, doar că deocamdată se poartă negocieri pentru a se asigura suficienți susținători, iar în acest sens au avut loc întâlniri și cu liderii USR și PMP, fiind împărțire responsabilitățile.

Prezent într-o conferință de presă la PNL Arad, Ludovic Orban a fost întrebat dacă s-a întâlnit cu președintele PMP, Eugen Tomac și cu liderul USR, Dan Barna, pentru a discuta pe tema moțiunii de cenzură, confirmând că aceste discuții au loc periodic.

”Ne-am întâlnit, ne întâlnim periodic ca să ne coordonăm acțiunile și eforturile. Noi am făcut o evaluare a situației, nu pot să vă dau multe detalii, sunt lucruri care țin de strategie. Cu siguranță vom depune moțiunea de cenzură, dar deocamdată mai avem de purtat negocieri, chiar am stabilit așa o împărțire a responsabilităților și o intensificare a negocierilor în perioada care va urma”, a spus Orban.

Întrebat dacă crede că Opoziția va avea suficienți susținători, liderul PNL a răspuns: ”Om trăi și om vedea. Dar vom uza de toate argumentele pe care le avem la dispoziție pentru a convinge parlamentari din majoritatea guvernamentală să susțină moțiunea”.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7208 secunde