Opoziția cere demisia ministrului Ioana Petrescu

296
4
Opoziția  cere demisia ministrului Ioana Petrescu - opozitiaceredemisia-1405523178.jpg

Articole de la același autor

Opoziția cere demisia ministrului de Finanțe, după întâlnirea de la Palatul Cotroceni. Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a criticat prestația ministrului Finanțelor, care nu a reușit să explice cum ar urma să acopere deficitul bugetar după reducerea CAS.

"Ministrul nu ar trebui să mai intre, pur și simplu, în minister. Penibilul a fost atât de apăsat și tușat", a spus Gorghiu.

Mai mult, purtătorul de cuvânt al PNL a susținut că nu PNL-ul ar trebui să ceară demisia Ioanei Petrescu, ci "situația".

"Nu putem să credem că dorește să rămână în continuare acolo și să reprezinte Guvernul din postura de ministru de Finanțe", a conchis Gorghiu.

Și Cristian Diaconescu este de părere că s-ar impune demisia celor doi demnitari în condițiile în care aceștia "și-au dovedit public limitele".

"A fost o prestație penibilă atât a ministrului, cât și a premierului Victor Ponta", a susținut Cristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale. 

Comentează știrea

DODO
17 iulie 2014
tupeu a la ponta

Ponta a incercat o facatura cum ca el e bine intentionat dar nu=l lasa Base.Cred ca nu se astepta la inregistrare Scopul a fost doar sa intre la Cotroceni ca sa aiba apoi o scuza.Partea sic este ca tot el face pe suparatul.Pacat ca nu la mincat porcii! Cit tupeu sa ai ca dupa o asemenea prestatie in vazul lumii sa mai ai si gura mare.Mai iubitori de PDSR chiar sinteti orbi?O sa aveti pe constiinta tara asta! Nu va ginditi la copii vostri?Ii vindeti pe o punga de zahar si o caldare goala?Rusine!!!.Ministra a avut sarcina de a=l face pe Base sa respinga legea , de aceea nu a venit cu lectia intreaga.Vezi Doamne noi vrem dar nu ne lasa!

admirator
17 iulie 2014
si a lui Ponta,

de ce nu? el stia cum sa acopere gaura? stia ce-i MTO?

ath
17 iulie 2014
Broect de Tara

Ca tot omul,primesc salariul intr-un cont bancar.Pentru ca banii zabovesc cateva zile prin contul meu,banca imi ofera o dobanda.Cand citesc ce dobanda mi-a oferit banca, trebuie sa-mi pun ochelarii.Broect de Tara:Ioana de la Finante imi taxeaza dobanda.Ca sa citec cu cat m-a impozitat Ioana de la Finante,trebuie sa caut o lupa. Big Brother(Fiscul) sta cu ochii pe veniturile mele.Intr-un apartament cu trei camere,"coabitam" cinci nesimtiti cu salarii mari,doi miliardari si trei milionari.Pentru ca mediul de afaceri trebuie protejat,Sfinxul din primarie a majorat taxa pe pârțul de caine maidanez(taxa de habitat).Intr-o zi ma plimbam prin fata garii.Din zona garii (Wall Street-ul nostru) pana la strunga oilor din autogara(Harlem) se invart afaceri la greu:inele din alpaca,baterii,ceasuri,cutite,furculite,peste proaspat,telefoane,tigari,etc.Nimeni nu da socoteala,nimeni nu are casa de marcat."Mulțumesc țiganilor că au salvat România.Le dau voie să vândă pufuleți...."(Mazare,versetul 666).Am un nenorocit de Matiz.Pentru ca incurc lumea pe strada,doamna Ioana de la Finante a pus ochii pe bujia masinii mele. Este prea mica,trebuie impozitata.Bercea Mondialul invarte sute de mii de euro(poate milioane).Nu incape discutie,banii lui Bercea sunt bani castigati prin sudoarea fruntii. Nu-i frumos sa-l intrebi de unde are banii .Nici nu mi-a trecut prin cap.Pe Mazare nu-l intreb cum a castigat averea.Nici Ioana de la Finante nu are curaj sa intrebe daca Bercea si Mazare au platit impozit la Fisc pentru veniturile realizate de ei.Nu-i frumos.Broect de Tara:Fiscul are ochelarii aburiti.Averile alesilor cresc de la un mandat la altul.Nimeni nu-i intreaba cum le-a crescut averea si daca au platit impozitul aferent pe aceste venituri.Nu-i democratic.Romania se afla pe drumul cel bun.Noroc cu impozitul pe Matizul meu.Sfanta sustenabilitate :sa nu afectam mediul de afaceri subteran.

cineva
17 iulie 2014
Bravo!

Pentru astfel de comentarii citesc ziarul ! DOAR pentru asta !

Răspuns la: Broect de Tara
Adăugat de : ath, 17 iulie 2014
Ca tot omul,primesc salariul intr-un cont bancar.Pentru ca banii zabovesc cateva zile prin contul meu,banca imi ofera o dobanda.Cand citesc ce...

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Iulie 2014
Stire din Economie : Reuniunea Consiliului Ecofin
Pagina a fost generata in 0.3256 secunde