Olguța Vasilescu: "Mi-am terminat autoevaluarea, nu am restanțe"

198
2
Olguța Vasilescu:
Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat, la Parlament, că și-a terminat autoevaluarea și nu există restanțe în ceea ce privește activitatea ministerului pe care îl conduce. 


Deputatul social-democrat a ținut să precizeze că, la nivel personal, ea colaborează bine cu toți colegii din guvern, dar ceea ce contează este modul în care se colaborează la nivel instituțional.


"Eu mi-am terminat autoevaluarea, nu am restanțe, în sensul că pe ministerul meu s-au terminat toate lucrurile. Sigur că multe dintre obiective sunt la ora actuală în curs de îndeplinire, adică au ieșit din minister, dar sunt în perioada de dezbatere publică. Practic le putem considera rezolvate. Așteptăm cu toții Comitetul Executiv Național cu mare nerăbdare", a afirmat Olguța Vasilescu.


Întrebată cum lucrează cu premierul Sorin Grindeanu, ea a spus că la nivel personal, bine, dar contează colaborarea la nivel instituțional.


"Eu colaborez bine cu toată lumea, dar nu contează cum colaborăm noi la nivel personal. Cred că e foarte important cum se colaborează la nivel instituțional", a conchis ministrul Muncii.


Comentează știrea

1u
12 iunie 2017
Perfect

Gata, totul merge struna, nu mai e nimic de facut... Olguta mama, la ce film te uiti ? Nu de alta da nu-i nimic la tv...

cristi
13 iunie 2017
evaluare

Ar trebui ca persoane calificate in domeniu sa fie numite ministri; ne-am saturat de multimea partidelor politice care la stanga sau mai la dreapta !!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2252 secunde