Olguța Vasilescu, adevărul despre Liviu Dragnea și mutarea ei la alt minister

261
Olguța Vasilescu, adevărul despre Liviu Dragnea și mutarea ei la alt minister - 7466409mediafaxfotoalexandrudobr-1546777919.jpg
Lia Olguța Vasilescu vine cu noi precizări, spunând că ea a cerut mutarea la un alt minister, cu riscul asumat de a rămâne fără portofoliu. Fostul ministru al Muncii a adăugat că nu a vorbit nici măcar la telefon cu Liviu Dragnea și dacă era ceva de reproșat, nu acesta trebuia să o facă.


"Observ ca, deși liderul PSD Dolj Claudiu Manda a dat ieri un punct de vedere ziarului Capital, minciunile despre persoana mea continua... De aceea, revin cu precizări, pentru ultima oara:

1. Nu Liviu Dragnea a cerut mutarea mea la alt minister. EU am solicitat acest lucru, cu riscul asumat sa rămân in afara guvernului, pentru ca la Ministerul Muncii am reușit sa îndeplinesc programul de guvernare care avea termen de finalizare 2020.

2. Nu am vorbit vineri nici măcar telefonic cu Liviu Dragnea, iar dacă era ceva de reproșat nu el era persoana in cauza, pentru ca nu el a declanșat aceasta situație.

3. Nu o cunosc pe doamna de la ANAF și nu am propus-o pe vreo funcție", a afirmat Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.


Declarațiile fostului ministru al Muncii vin în contextul în care în unele publicații au apărut informații potrivit cărora ar fi existat discuții între Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu, după ce vineri Klaus Iohannis a refuzat numirea acesteia la Ministerul Dezvoltării. Aceasta l-ar fi amenințat pe liderul PSD că se va întoarce împotriva lui, considerându-l singurul vinovat pentru faptul că a rămas fără portofoliu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9702 secunde