Tit Liviu Brăiloiu, candidat PSD pentru Senat:

"Obiectivul PSD este să avem mai mulți români în clasa de mijloc"

3474
6
Social-democratul Tit Liviu Brăiloiu, în vârstă de 52 de ani, se află pe prima poziție la Senat din partea PSD Constanța.
Fost prefect al județului Constanța în anul 2009, Tit Liviu Brăiloiu este experimentat în domenii precum economie, comerț și turism. 


- Partidul Social Democrat a prezentat un program amplu cu soluții pentru fiecare domeniu în parte. Dacă PSD va intra la guvernare, ce rezultat pe termen scurt așteptați în urma aplicării acestui set de măsuri?


- Cred în nevoia unui program comun, a unui program puternic, așa cum este programul de guvernare al Partidului Social Democrat. Noi spunem fiecărui român: crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulți români în clasa de mijloc. Fiecare cetățean și fiecare familie care muncește din greu trebuie să aibă șansa de a face parte din clasa mijlocie, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educație de top, servicii medicale de calitate și banii pentru a își permite o vacanță pe an, în familie. PSD vrea să readucă România pe creștere și să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa mijlocie. Acesta este singurul mod prin care România poate fi mai puternică, în regiune și în Uniunea Europeană.

- O cercetare de piață recentă arată că o treime dintre români spun că în 2016 nu au reușit să economisească, iar alții, peste jumătate de milion, trăiesc în așa numite ghetouri urbane. Ce a cauzat această involuție? 


- Din păcate, ultimul an a fost unul pierdut din perspectiva ridicării nivelului de trai al românilor. Guvernul Zero, incompetent și lipsit de experiență, a fost un eșec: Zero fonduri europene atrase, recolte pierdute pentru că fermierii au primit subvențiile cu opt luni întârziere, iar prețul medicamentelor a rămas ridicat pentru ca marile companii farmaceutice să beneficieze de asta. În loc să ducă creșterea economică în buzunarele românilor, guvernul Cioloș a dus-o în buzunarele marilor companii străine, care au primit ajutor de la stat și contracte. Cu toate acestea, multe dintre aceste companii continuă să își plătească angajații cu salariul minim. Un nou guvern de tehnocrați după alegeri ar însemna patru ani pierduți pentru România.

- Care este mesajul pe care doriți să îl transmiteți electoratului în perspectiva alegerilor din 11 decembrie? 


- Țara nostră are o șansă mare să devină un membru prosper al Uniunii Europene, o țară în care fiecare familie să trăiască "visul european" aici, acasă. Avem un potențial uriaș de a dezvolta economia în zona de IT, în agricultură, în industria manufacturieră, în industria auto sau alimentară. Cu toate acestea, pentru mulți români această perspectivă este încă îndepărtată. Sunt regiuni în care sărăcia sau accesul nemulțumitor la educație și sănătate fac ca viața românilor să fie o luptă. Prea mulți români încă trăiesc de pe o zi pe alta, pentru că nu le ajunge salariul. Românii merită mai mult, iar eu cred în România! (P.E.)

Comandat de PSD - Filiala Constanța, executat de Cuget Liber SA. CUI mandatar financiar coordonator - 11160007


Comentează știrea

DODO
3 decembrie 2016
si ce daca !

astia de mijloc nu vor fi votantii PSD -alegatorii vostrii ramin cei asistati, saraci ,alcoolisti si fara scoala

europeanu
3 decembrie 2016
Hotii ordinari ai Constantei

cum e posibil sa-l intervievati pe acest hot ordinar fratele altui hot notoriu ??? Nu va e rusine ??? Nu aveti putina JENA ??? Banul nu e totul in viata.

locuitor si calator
3 decembrie 2016
DE ALE URBEI !

, Domnule primar D Fagadau, orășelul copiilor este o realizare frumoasă și meritați aprecierea constănțenilor ! Introducerea tramvaielor este o iluzie pierdută, doar o minte naivă poate crede așa ceva ?! Domnule făgădău, ați avut timpul necesar ca să implementați, să faceți ce ne tot fluturați, acum despre transportul în comun, că funcția de conducere a urbei, o tot aveți de vreo câțiva ani buni și nu v-ați ostenit ca să faceți treaba asta ?! Mizeria, gunoaiele, microbuzele despre care ați spus că vor disparea, trotuarele sunt folosite pentru parcarea mașinilor, zonele din oraș fără autobuze și pe unde circulă numai microbuzele, microbuze sunt vechi, au scaune defecte, scaunele sunt pentru copii, șoferii nu eliberează bilete călătorilor, ușile se închid trăgând de sfoară , prețul biletelor este piperat și oamenii sunt transportați precum sardelele, oamenii se ceartă unii cu alții, geamurile sparte și lipsa de confort din timpul călătoriei ! Nu ați introdus autobuze / minibuze pe străzile uitate de lume, din km4-5 și în alte zone ale orașului, oamenii, v-au cerut, solicitat acest fapt, un astfel de traseu, ca exemplu este cel pentru străzile : LILIACULUI, PANDURILOR.....! Primăria si RATC-UL au motivat, că strada LILIACULUI este îngustă pe o porține de câțiva metri, dar strada RĂSCOALEI în zona pieței agroalimentare "PIAȚA UNIRII", strada respectivă este și mai îngustă, dealtminteri pe acolo stau taxiuri, trec autobuzele : 5/40, 2/43..., autobuzele amintite se întorc de la gară pe B-ul FERDINAND, după care circulă pe strada MIRCEA CEL BĂTRĂN deci, nu se mai intorc pe strada RĂSCOALEI, așa se putea rezolva si pe strada LILIACULUI și pe alte străzi uitate "de lume", adică de domnul primar DECEBAL FAGADAU și consilierii locali din CONSTANTZA, care apartzin diferitelor partide : psd, pnl, pmp, usr, pdl, pnțcd...., care astăzi, veniți și ne cerșiți votul ?! V-am așezat acolo, unde vă aflați, datorită bunei noastre credințe, că veți face treabă bună, dar pe rând / pe rând, ne-ați mințit fără rușine ! RUȘINE tuturor, să vă fie, că ați sporit în averile acumulate de pe urma noastră, de pe urma oamenilor obidiți, împovărați si saracitzi de la zecile, sutele de taxe / impozite și totodata asistăm la circul cu zăngănitul cătușelor, care sunt praf în ochii oamenilor, ca să avem ce vorbi și politicienii după rang : mai mari, mai mici și pitici, fac jocul lor și al păpușarilor de peste mări și țări, fără ca să iubească această țară și poporul român ! DOAMNE, AJUTĂ-I, PE SĂRMANII DE ROMANI ! Nu uitați, pnl-ule actual, pdl-ule de altădată și băsescu, că ne-ați tăiat salariile, pensiile și noi, oamenii de rând ai acestei țări, nu am uitat acest fapt, ați făcut / ce ați făcut, pentru că nu ne iubiți ?!

theo
4 decembrie 2016
psd

multi analisti, multe comentarii subiective. cu ce sa fie mai bune partidele decat societatea? never. este vorba, de imbecilitate, nestiinta/versus educatie, emancipare. in primul rand. poate si de interese directe etnice, familiale. dar, ce furtuna este aceste zile referitor la guvernare, prim mininistru, majoritate. cum sa castige psd cu 43? de unde votanti? baza lor scade, nu e un partid modern, updated. alde? de unde votanti, de-ai cui? de la pnl? never. pnl - isti nemultumiti merg la usr. psd-isti nemultumiti? se duc la creatia psd a nebunului ala de ghita si diaconu. de la femei? nu. tariceanu e unsuros. psd, si-a taiat craca de sub picioare defiland cu alde si cu diaconu. tare mi-e ca investitia in voturi pentru astia din urma sa nu le aduca profit. pragul le-ar putea juca o festa. psd investeste 3 - 4 % in astia doi. si daca nu trec clasa? Citeste mai mult: adev.ro/ohh8c1

Pt si ce daca!
4 decembrie 2016
Romani prosti

Psd -alde este ca un cetatean care vrea sa ajute un alt cetatean invalid sa treaca strada ...dar culmea invalidul nu vrea sa fie ajutat vrea sa moara.Votantii PDL sant betivii si curvele care o data la 4 ani se tezesc din betie si merg sa aleaga .Dar culme nu stiu nimic din ce sa intamplat in tara lor in cei 4ani cat au fost Beti.Asa sau pacalit cand au votat pt SAS sau pt basescu.Intre timp nu stiu betivi si curvele sa PSD si ALDE le au redus TVA la bautura si au marit salariile romanilor care au mai multi banii pt curvele de pe centura..Dar au o scuza erau beti.Asa ca" intelectualilor basisti stati in PLM in carsma sau pe centura unde va e locul si lasati pe cei care chiar stiu cu cine sa voteze pt ca tara asta sa scape de mafioti basisti

vercingetorix
4 decembrie 2016
clasa mijlocie

clasa mijlocie, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educație de top, servicii medicale de calitate și banii pentru a își permite o vacanță pe an, în familie. PSD vrea să readucă România Clasa mijlocie inseamna sa ai casa proprie (OMIS), sa iti permiti excursii in strainatate (ZIS), masina ori alt mijloc personal de transport la un pret rezonabil, nici harb, nici scump (OMIS). In 1996 Silviu Brucan, care totusi stia sociologie, estima ca clasa mijlocie incepea de la o mie de dolari americani (excluzand bogatasii, normal). Acuma ar fi de la vreo 1500 dolari SUA in sus, inflatia SUA fiind in jur de 50% in cei douazeci de ani scursi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0507 secunde