Oana Pellea O IRONIZEAZĂ DUR PE VIORICA DĂNCILĂ, folosind chiar discursul premierului

52248
4
Oana Pellea O IRONIZEAZĂ DUR PE VIORICA DĂNCILĂ, folosind chiar discursul premierului - vio-1524987680.jpg

Articole recomandate

Actrița Oana Pellea a ironizat-o pe Viorica Dăncilă, după ce premierul a declarat vineri, într-un interviu, că este premierul României și nu acceptă să fie chemată de președintele Klaus Iohannnis ca la școală. Ironică, actrița reia o parte din fraza premierului și spune că nici ea nu poate accepta că Dăncilă este prim-ministru.


Iată postarea Oanei Pellea, de pe pagina sa de Facebook:

"Viorica are dreptate: "Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru". Adica nu poate accepta ca este prim-ministru. Nici eu. Perfect exprimat. Subscriu", a scris pe Oana Pellea, pe pagina sa.

"După cum știți, am fost plecată în Israel. Când m-am întors din Israel, am văzut declarațiile domnului președinte, am văzut modul în care domnul președinte dădea impresia că mă cheamă ca la școală, ca pe un elev care nu și-a făcut lecția și trebuie certat. Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru", a afirmat Viorica Dăncilă, vineri seară, la România Tv.



Comentează știrea

Metin
30 aprilie 2018
Oana Pellea..

Citez si ma minunez ce aberatii pot citi din partea unora de aici....cum poate intina Oana Pellea si Chirila memoria parintilor lor?? ca spun lucrurilor pe nume...ca de fapt vroia sa sublinieze ca prim ministra este o analfabeta pusa pe post de marioneta in fruntea guvernului...Cred ca 'tovarasul' Gavrila traieste intr-o alta lume ca dealtfel ca multi pensionari de aici carora le plac pomenile electorale...ce tupeu ai nea Gavrila...cine esti tu sa i judeci pe Oana Pellea si pe Chirila...esti vetteran de razboi...ai cucerit vreo medalie sau ..pur si simplu esti simpatizant psd?

Gigi
30 aprilie 2018
O neintelegere ...

Oana a folosit o ironie fina , precum matasea , cu marfa negandita a clientului ... Nu a fost dura si nici contondenta , doar obiectiva si vivace . Demonstreaza astfel , ca nu este o vegetala necuvantatoare , precum 90 % dintre mioritele republicii PSD-iste , si ca nu se simte confortabil cu o asemenea reprezentanta a femeilor in aceasta pozitie . A fost corecta pozitionarea . Prefer o femeie desteapta si degraba intelegatoare a firescului uman , precum fata lui Amza , decat o toapa , zambind prosteste , in tara si peste hotare , doar ca sa dreaga niste jocuri mafiote teleormanene ridicole , pe post de maimuta paviana imitatoare , absolut mizerabila ...

dan
30 aprilie 2018
mesaj

PENTRU COMUNSTII LINGAI CARE SE SIMT REPREZENTATI DE ANALFABETA VIORICA DANCILA CARE FACE DE RAS FEMEILE DIN ACEASTA TARA...MOTHERFUCKER...

SEVER
1 mai 2018
prostia la rang de cinste

viorica vasilica, aceasta sluga analfabeta a penalului dragnea o sa ramana in istoria politicii romanesti din ultimul secol ca etalonul incompetentei si prostiei.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9027 secunde