€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:
Premierul Tudose:

"O mulțime de multinaționale au anunțat că nu vor micșora salariile nete"

Ştire online publicată Joi, 16 Noiembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Prim-ministrul Mihai Tudose a afirmat, ieri, că mai multe multinaționale au anunțat public că nu vor micșora salariile nete.


„În ultima săptămână, o mulțime de multinaționale, de companii foarte mari, au anunțat deja public că nu vor micșora salariile nete”, a declarat Tudose, la plecarea de la Congresul Național CNSRL Frăția.


Totodată, șeful Executivului a precizat că a venit la acest eveniment pentru a mulțumi CNSRL Frăția și pentru a da asigurări de toată deschiderea Guvernului. 


„Am venit azi împreună cu domnul viceprim-ministru Ciolacu la cea mai mare confederație sindicală, la CNSLR Frăția, din două motive: unul - pentru a le mulțumi pentru ajutorul pe care ni l-au acordat în rezolvarea cât mai multor situații specifice din cadrul sindicatelor pe care le reprezintă și doi - pentru a-i asigura în continuare de toată deschiderea noastră în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea României și un trai mai bun pentru oameni. Mai mult, dacă domniile lor acceptă, le-am propus și un acord între Guvern și CNSLR Frăția, prin care să instituționalizăm acest schimb permanent de informații și de lucru pentru oameni”, a mai afirmat Tudose, citat de Agerpres.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7379 secunde