"Nu sunt de acord cu eliminarea cotei unice de impozitare"

110
2
Ministrul Finanțelor Publice, Ioana-Maria Petrescu, nu este de acord cu eliminarea cotei unice de impozitare, de 16%, informează un comunicat al ministerului de resort, citat de Agerpres.  "Ministrul Finanțelor Publice Ioana-Maria Petrescu nu este de acord cu eliminarea cotei unice de impozitare. La Ministerul Finanțelor Publice, autoritatea în ceea ce privește stabilirea politicii fiscale, nu s-a făcut niciodată un scenariu privind eliminarea cotei unice de impozitare", se precizează în comunicat.

Reacția MFP vine în urma unor informații apărute în presa centrală potrivit cărora Guvernul ar intenționa să elimine cota unică de impozitare, de 16%, din anul 2016, și să aplice cote progresive.

Comentează știrea

Zizi
14 noiembrie 2014
Harvard

Asta e absolventa lu' peste de Harvard. Exista pe You Tube un film de 10 minute in care Crstian Tudor Popescu o umple de ridicol pe tipa asta saracuta cu duhul, care n-are nici o treaba cu finantele. Urmati linkul sa vedeti filmul. Va asigur ca merita. https://www.youtube.com/watch?v=q3eSaqrSbe8&feature=player_detailpage

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Iulie 2014
Stire din Economie : Reuniunea Consiliului Ecofin
Pagina a fost generata in 0.4972 secunde