Ministrul Justiției, Tudorel Toader:

"Nu există în dezbatere sau avizare o ordonanță de amnistie sau grațiere"

301

Articole de la același autor

Ministrul Tudorel Toader a declarat, ieri, că la Ministerul Justiției nu există în dezbatere sau avizare o ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea.


Tudorel Toader a avut, ieri, o întrevedere la Guvern cu premierul Viorica Dăncilă, el fiind întrebat la sediul MJ de către jurnaliști ce a discutat cu șefa Executivului.


"Tema discuției cu doamna premier - am informat-o pe doamna premier despre ce s-a discutat la recenta încheiata reuniune (Consiliul JAI - n.r.), dar, mai important, ceea ce mă interesau și ce trebuia să fac, împreună cu doamna premier, să pregătim măsurile pe care trebuie să le luăm, pe care trebuie să le comunicăm, în vederea exercitării președinției Consiliului JAI", a spus Toader, citat de Agerpres.


Ministrul Justiției a fost întrebat dacă printre subiectele de discuție s-a aflat și o ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea, despre care a apărut informația în spațiul public că urmează să fie adoptată marți.


"Să nu vorbim despre situații ipotetice. Nu avem așa ceva în Ministerul Justiției, nici în dezbatere, nici în avizare", a răspuns Toader. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4876 secunde