€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:
Social-democratul Mihai Chirica:

"Nu cred că Niculae Bădălău dorește preluarea președinției PSD"

Ştire online publicată Miercuri, 10 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Mihai Chirica
Una dintre cele mai vocale voci din interiorul PSD, primarul Iașiului, Mihai Chirica, afirmă că președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, nu a dorit preluarea președinției partidului prin lansarea, luni, în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național al partidului, a unei propuneri de proiect politic pentru anul 2018.


„Nu cred că ar fi vrut s-o facă. Ceea ce pot să spun cu certitudine este că domnul Bădălău urmărește organizațiile politice la nivel național de mai multă vreme, în special de la începerea guvernării PSD, la începutul anului 2017. Și, probabil, a vrut să-și manifeste un act de îngrijorare față de ce se întâmplă”, a declarat Chirica, citat de Agerpres.


Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a anunțat, luni, că a prezentat în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național al partidului o propunere de proiect politic pentru anul 2018.


În proiectul său politic pentru 2018, Bădălău propune punerea în funcțiune a mecanismelor statutare pentru conducerea colectivă a social-democraților, întrunirea săptămânală a Biroului Permanent și prezentarea de către premier a unui raport de activitate anual sau pentru o perioadă îndelungată în cadrul Consiliului Național.


Bădălău reclamă în document „șubrezirea democrației interne” în PSD și propune renașterea democrației interne prin dialog, transparență și responsabilitate.


În scrisoare se mai pledează pentru reforma administrativ-teritorială, care trebuie să redevină o prioritate, reconstrucție ideologică, social-democratizarea militanților, comunicarea cu fața spre societate și o viziune pentru Europa.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7525 secunde