Nu are timp de Iohannis, pentru că merge în SPANIA! "Voi fi primită la Casa Regală"

463
Nu are timp de Iohannis, pentru că merge în SPANIA!

Articole de la același autor

Premierul Viorica Vasilica Dăncilă a anunțat, în urmă cu puțin timp, în cadrul ședinței de Guvern, că mâine, 6 septembrie, se va afla într-o vizită de lucru în Spania.

Alături de alți oficiali ai administrației de la București, Dăncilă va fi primită, la Madrid, de premierul spaniol Pedro Sanchez și de reprezentanții Casei Regale.

Astfel, Viorica Dăncilă nu va merge la Cotroceni, așa cum îi ceruse președintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre rectificarea bugetară.

De altfel, prin gura premierului, Guvernul anunță că merge mai departe cu rectificarea bugetară, avizul din CSAT fiind pur consultativ, în opinia Puterii.

XXX

Pe de altă parte, vizita Vioricăi Dăncilă era anunțată de zile bune pe site-ul Casei Regale din Spania. În schimb, pentru data de 6 septembrie, pe site-ul Guvernului României, era zi de pauză…

"S-a temut probabil doamna de un posibil comitet de primire din partea Românilor care trăiesc în Spania, astfel încât și-a anunțat vizita pe ultimii metri?", se întreabă o constănțeancă plecată de câțiva ani în Madrid.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3428 secunde