Ludovic Orban:

"Nu a existat o discuție în PNL în cazul lui Ungureanu"

109

Articole de la același autor

Liderul deputaților liberali, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că nu a existat o discuție în PNL cu privire la desemnarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, punc-tând că este atributul șefului statului să facă această nominalizare, iar liberalii vor susține candidatura propusă.

"Nu a existat o discuție. Este atributul președintelui de a propune directorul SIE. Nu era necesar un vot în Biroul Politic al PNL, pentru că nu este o funcție politică. Dacă era ministru sau reprezentant într-o instituție publică era nevoie de un astfel de vot, dar pentru directorul SIE nu este necesară o astfel de dezbatere. Este atributul pre-ședintelui care l-a nominalizat pe Mihai Răzvan Ungureanu și grupurile PNL vor susține această candidatură", a spus Orban, la Par-lament.

El a susținut că, în contextul în care vor exista "tertipuri procedurale", PNL va cere sesiune extraordinară pentru votul în cazul propunerii ca Mihai Răzvan Ungureanu să devină director al SIE.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis l-a nominalizat miercuri pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru funcția de director al SIE, transmițând în acest sens o scrisoare președinților Camerelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5204 secunde