Nicușor Dan: "Am devenit victima unui linșaj mediatic"

253
Nicușor Dan:

Articole recomandate

Nicușor Dan, președintele Uniunii Salvați România, spune că este victima unui linșaj deoarece partidul pe care îl conduce s-a opus OUG 13.

"Am devenit, eu și USR, victimele unui linșaj mediatic care se permanentizează la posturile TV care au o practică îndelungată în denigrare. Observ că atacurile s-au intensificat după ce ne-am opus Ordonanței 13 și legii grațierii și mă aștept ca ele să continue. USB, ulterior USR, a fost primul partid din România care și-a făcut publice sursele de finanțare. În numele transparenței sunt dator să lămuresc toate acuzațiile formulate în spațiul public și să zădărnicesc, astfel, încercarea de a semăna îndoiala cu privire la buna noastră credință.

Afirm cu responsabilitate că am res-pectat legea și că această campanie dusă împotriva noastră este pentru a ne murdări. Nu cred că e întâmplător faptul că, în condițiile în care Autoritatea Electorală Permanentă a solicitat clarificări de la toate partidele politice, așa cum admite public, se vorbește doar despre noi.

AEP a decis rambursarea către USR a 500 000 de lei, din suma de aproximativ 650 000 de lei solicitată după campania electorală pentru alegerile locale din București, ceea ce înseamnă că, pentru suma returnată, nu au existat niciun fel de neclarități. AEP nu ne-a rambursat aproximativ 150.000 de lei pentru patru motive. Pentru fiecare din aceste motive am făcut o contestație", a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Politică-Administrație : USR propune construirea de penitenciare
Pagina a fost generata in 0.5046 secunde