Nicușor Constantinescu, din nou în fruntea CJC. Cum va putea conduce județul

2286
13
Nicușor Constantinescu, din nou în fruntea CJC. Cum va putea conduce județul - nicusorconstantinescu-1418047407.jpg

Articole de la același autor

Pus în libertate de magistrații Curții de Apel Constanța, Nicușor Constantinescu revine pe funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, funcție din care fusese suspendat prin ordin al prefectului, însă doar teoretic. Practic, potrivit deciziei instanței de judecată care a înlocuit măsura arestului preventiv cu cea a controlului judiciar, el nu are voie nici măcar să se apropie de instituție.

În luna august, prefectul județului Constanța, Radu Volcinschi, a emis ordinul prin care președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost suspendat din funcție.

"Având în vedere comunicarea Curții de Apel București înregistrată la Instituția Prefectului județului Constanța cu nr. 7988/11.08.2014 a dispozitivului încheierii Curții de Apel București prin care a fost înlocuită măsura controlului judiciar cu măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile a președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, în temeiul prevederilor legale, am emis ordinul prin care se constată suspendarea de drept a mandatului președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu până la încetarea măsurii arestării preventive", transmitea prefectul Constanței, Radu Volcinschi.

În cursul zilei de vineri, 5 decembrie, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au înlocuit măsura arestului preventiv cu cea a controlului judiciar. Astfel, potrivit reprezentanților Prefecturii Constanța, ordinul de suspendare emis de prefect și-a încetat efectele. În consecință, Nicușor Constantinescu nu mai este suspendat din funcție.

Totuși, el nu se poate întoarce la serviciu, pe motiv că judecătorii îi interzic acest lucru. Concret, pe timpul cât se află sub control judiciar, Nicușor Constantinescu trebuie să respecte mai multe obligații impuse de lege. Astfel, printre acestea se află și obligația de a nu lua legătura cu personalul din cadrul Consiliului Județean Constanța și cu consilierii județeni.

În caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. 

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
DODO
8 decembrie 2014
justitie oarba ???

Poate ae trebui si acesti magistrati sa fie studiati mai atent,ori sint incopetenti, ori fac jocul cuiva,deci...pa ! Cine sta sub umbrela justitiei NU are dreptul sa-si bata joc de poporul asta chinuit de aceia pe cre ei ii iau in brate.RUSINE !!!

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

alina
9 decembrie 2014
nu se poate asa ceva!

nu pot sa cred..pai daca e cercetat,de ce il.mai lasa in.functie?cata spaga a dat porcu sa iasa?se stie ca in.Constanta judecatorii sunt..praf..

Ignat
9 decembrie 2014
20 XII

RETURN TO PIG!

arabu
9 decembrie 2014
povestea porcului

Pornind de la invataturile circarului Mazare, Nicusor a continuat show-ul circului cu alesul poporului si bolnavul inchipuit, incercind sa abata constantenii de la fondul problemei, frauda , spalarea de bani, coruptia in general practicata de camarila celor doi "alesi" ,dar iata ca se intimpla si minuni judecatoresti , asta numai in Romania si intr-un final impricinatul se insanatoseste , isi reia functia de unde va continua sa ne rida in nas, ca si pina acum si sa isi vada linistit de fraude si alte gainarii financiare. Apropos poate ne va spune ceva si despre afacerea cu eolienele !!!!

cta
9 decembrie 2014
ce blestem

pe capul constantenilor sa fie condusi de doi puscariasi

admirator
9 decembrie 2014
legi bune...

facute de hoti, pentru hoti!

admirator
9 decembrie 2014
constantenii

si-au facut-o cu mina lor, la fiecare alegere din 2000 incoace... nu au iesit la vot, au acceptata masluirea votului, nu au iesit in strada ci s-au complacut in starea de letargie luxurioasa si drogata... sa sufere pe pielea lor consecintele delasarii, sa nu mai caste gura alta data la sirenele PSD!

Răspuns la: ce blestem
Adăugat de : cta, 9 decembrie 2014
pe capul constantenilor sa fie condusi de doi puscariasi
claudia cealera
9 decembrie 2014
primaria si consiliul local cta

sunt un angajat tipic al primariei cta,nu raspund niciodata la mailurile si sesizarile cetatenilor

cristi
9 decembrie 2014
ha!

tara e furata de hoti la nivel inalt si condusa de hoti

Răspuns la: ce blestem
Adăugat de : cta, 9 decembrie 2014
pe capul constantenilor sa fie condusi de doi puscariasi
13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3604 secunde