Nicușor Constantinescu cere să se întoarcă la CJC. Magistrații încă nu s-au hotărât ce să facă

310
6
Nicușor Constantinescu cere să se întoarcă la CJC. Magistrații încă nu s-au hotărât ce să facă - nicusorconstantinescu1-1450285959.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au amânat, ieri, decizia în cazul contestației formulate de Nicușor Con-stantinescu. În cauză, el solicită revocarea măsurii controlului judiciar din dosarul Centrului Militar Zonal ce viza interdicția exercitării funcției de președinte al CJC.

Drept urmare, conform încheierii, s-a dispus repunerea pe rol pentru a se pune în discuție o eventuală sesizare a Curții Constituționale cu privire la neconstituționalitatea art.399 alin.(10) cod procedură penală. Totodată, se va lua în discuție ca instanța competentă să se pronunțe asupra modificării obligațiilor impuse pe durata măsurii preventive. Cauza a fost amânată pentru vineri, 18 decembrie, ora 10.00. În cazul în care magistrații admit contestația lui Nicușor Constantinescu el se va putea întoarce la Consiliul Județean Constanța pentru a-și exercita funcția de președinte. 

Comentează știrea

Dorel de Romania
17 decembrie 2015
Bandiți cu tupeu

Banditul ăsta vrea să se întoarcă la CJC, probabil a mai rămas ceva de furat. O mai lălăiți mult cu condamnarea banditului ăsta ??

popescu
17 decembrie 2015
Dorel de la cta

Ma boule omul asta nu stiu cat este de vinovat .Daca era sigur sistemul basist din justitie il manca pina acum si pe el si le Radu Mazare acuzatiile sant subtiri.Un lucru e cert Nicusor a facut mult bine orasului si judetului CTa.Alti care au furat si saracit tara in trun sistem mafiot creat de basescu sant bine mersi afara si nu li se inpampla nimic(vezi cazul Udrea cocos pinalty teodorescu videanu blaga predoiu boc ion oltean)astia sant hoti mafiotii adevarati nu Nicusor sau Radu care au realizat ceva pt constanteni

popescule
17 decembrie 2015
Du-te cu porc cu tot

Du-te tare, ia-l si pe Strutu si pe Mazarica si pe Elan. Voi sunteti mafiotii care ati saracit si indobitocit populatita. Sa va manance Cancerul!

du-te tare,
17 decembrie 2015
popescule

sa mori tu ca nu esti din gasca lui constantinescu? prea le faci reclama la pesedistii de frunte ai judetului! Dar v-ati luat-o tare, penalilor, hai la gunoi cu voi, sa va plimbati cu Polarisu'!

Răspuns la: Dorel de la cta
Adăugat de : popescu, 17 decembrie 2015
Ma boule omul asta nu stiu cat este de vinovat .Daca era sigur sistemul basist din justitie il manca pina acum si pe el si le Radu Mazare acuzatiile...
mama lor de hoti!
17 decembrie 2015
jos labele de pe constanta!

Pesedeilor, v-a sunat ceasul! Lasati constanta in pace, ca v-ajunge cat ati furat!

ceri mata,
17 decembrie 2015
da ceri degeaba

nicusor, nu mai cere nimic, ca nu ti se va da! Ai primit destul, multumeste- te cu ce ai! De fapt, poti sa primesti niste ani la beciul domnesc, nu ti-ar strica. nici tie, nici prietenilor tai din psd.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.41 secunde