Nicolae Moga, propus ministru de Interne. Mănescu - la Externe, Fifor - vicepremier

349
Nicolae Moga, propus ministru  de Interne. Mănescu - la Externe, Fifor - vicepremier - moga-1563208564.jpg
Așa cum era de așteptat, a început remanierea Guvernului. Unii își pierd privilegiile, alții sunt propuși în funcții, să sperăm că schimbările vor fi de bun augur.

Senatorul constănțean Nicolae Moga, de la PSD, a fost validat, ieri, de Comitetul Executiv Național al PSD pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne, iar Mihai Fifor - pentru funcția de vicepremier pe parteneriate strategice, a anunțat, la finalul reuniunii, președintele PSD, Viorica Dăncilă.

Totodată, conducerea social-democrată a luat act de propunerea ALDE de înlocuire a lui Teodor Meleșcanu cu Ramona Mănescu în funcția de ministru al Afacerilor Externe, a menționat premierul.

"Am spus colegilor din CEx că avem două portofolii de vicepremier pentru care trebuie să facem nominalizări: cel pe probleme economice și cel pe parteneriate strategice, că încă șase ministere le-am făcut o evaluare și am propus CExN schimbarea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, cu senatorul Nicolae Moga, de la Constanța. Am luat act de dorința de a schimba pe domnul Teodor Meleșcanu cu Ramona Mănescu ca și ministru al Afacerilor Externe și am propus pentru funcția de vicepremier pe parteneriate strategice pe domnul Mihai Fifor, având în vedere că ne aflăm la finalul interimatului legat de acest portofoliu", a declarat Dăncilă, citată de Agerpres.

Premierul a menționat că interimatul pentru portofoliul de vicepremier pe probleme economice se încheie la jumătatea lunii august.

"Vom avea o nouă discuție legată de acest portofoliu și, bineînțeles, de ministerele pe care le vom evalua în continuare", a adăugat liderul PSD.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.7344 secunde