Nicolae Matei nu mai este primar la Năvodari. Florin Chelaru a preluat atribuțiile

623
Nicolae Matei nu mai este primar la Năvodari. Florin Chelaru a preluat atribuțiile - florinchelarunavodari19-1456333945.jpg

Articole de la același autor

Prefectul Județului Constanța, Ion Constantin, a emis, ieri, ordinul prin care s-a constatat încetarea, înainte de termen, a mandatului primarului orașului Năvodari, Nicolae Matei. Ordinul a fost comunicat edilului Nicolae Matei, Consiliului Local al Orașului Năvodari și secretarului UAT Năvodari. În consecință, viceprimarul Florin Chelaru a preluat atribuțiile de primar.


Decizia prefectului vine ca urmare a faptului că șeful administrației din Năvodari a fost condamnat definitiv la un an și jumătate de închisoare cu executare. El a fost încarcerat săptămâna trecută, iar în momentul de față, își ispășește pedeapsa în Penitenciarul Poarta Albă. Nicolae Matei a fost condamnat pentru dare de mită și, anul trecut, a stat cinci luni în arest preventiv, această perioadă urmând să îi fie scăzută din perioada de executare a sentinței.


Potrivit anchetatorilor, în perioada iunie-octombrie 2012, primarul orașului Năvodari i-a solicitat unui ofițer de poliție judiciară cu funcție de conducere (denunțător în cauză) să-i ofere protecție în anchetele penale care-l vizau și să intervină în aceste anchete pe care inculpatul le considera abuzive, nejustificate și motivate politic. În schimb, la data de 18 octombrie 2012, inculpatul Matei Nicolae i-a promis ofițerului de poliție, iar la data de 25 octombrie 2012 i-a și dat acestuia, două loturi de teren situate în Năvodari, cu o valoare de piață de 46.160 euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3181 secunde