"Nicăieri în lume un partid nu a mai depus moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern" / Ce spune Antonio Lopez, secretarul PPE

165
2
Secretarul general al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopez Isturiz, a declarat, sâmbătă, în cadrul congresului PNL, că guvernul PSD-ALDE este demn de Cartea Recordurilor în materie de politică greșită și politicieni nereușiți, susținând că nicăieri în lume un partid nu a mai depus moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern.


"Când am aterizat la București, un bun prieten mi-a spus că nu s-a mai întâmplat în politica românească ca un partid să depună moțiune de cenzură împotriva propriului guvern. Ei bine, i-am raspuns că acest lucru nu s-a mai întâmplat nicăieri în lume. Acest guvern socialist este demn de Cartea Recordurilor în materie de politică greșită și politicieni nereușiți. În cinci luni de guvernare, singura lor realizare o reprezintă cele mai mai mari proteste antiguvernamentale din 1989 încoace. Și va fi guvernul cu cea mai scurtă durată de viață din istoria recentă a UE. Nu mai e nevoie să spun din nou că acest lucru va fi din cauza propriului partid. Într-adevăr, acest guvern bate toate recordurile, dar cel mai important este faptul că este rău pentru România și este rău pentru UE", a declarat Antonio Lopez de la tribuna congresului PNL. Reprezentantul PPE a precizat însă că "acest tragic guvern socialist" nu este prioritatea sa și că este convins că românii nu vor uita derapajele PSD-ALDE și îi vor sancționa la următoarele alegeri. Lopez și-a exprimat încrederea că România va rămâne un pilon de stabilitate pentru crearea unei Europe puternice, menționând că noile abordări ale UE, post-Brexit, se bazează pe abordarea politică europeană a țării noastre și că el consideră PNL unul dintre cele mai importante partide de centru dreapta din Europa.


Reprezentantul PPE a precizat însă că "acest tragic guvern socialist" nu este prioritatea sa și că este convins că românii nu vor uita derapajele PSD-ALDE și îi vor sancționa la următoarele alegeri.


Lopez și-a exprimat încrederea că România va rămâne un pilon de stabilitate pentru crearea unei Europe puternice, menționând că noile abordări ale UE, post-Brexit, se bazează pe abordarea politică europeană a țării noastre și că el consideră PNL unul dintre cele mai importante partide de centru dreapta din Europa.






Comentează știrea

Dinu
18 iunie 2017
politica incepatoare

Chestia cu demiterea prim-ministrului propriului partid s-a mai intamplat la inceputurile democratiei in West, si de acolo s-a invatat ca lupta unui prim-ministru cu propriul partid este " scuipat contra vantului". Daca reuseste Motiunea , bine ar fi ca socoteala pierderilor sa le fie imputata rebelilor. Astfel, in anii urmatori asemenea fapte vor fi evitate de teama consecintelor. Democratia se invata din experiente!

Palpatine
21 iunie 2017
motiune

Amidala a depus motiune de neincredere(cenzura) impotriva cancelarului Valorum. Se stie ca era simpatizanta si sustinatoarea lui la inceput

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5134 secunde