Năvodariul primește bani de la Guvern pentru reabilitarea termică a blocurilor

274
1
Năvodariul primește bani de la Guvern pentru reabilitarea termică a blocurilor - navodari-1448553742.jpg
Mai multe blocuri de locuințe din orașul Năvodari vor fi reabilitate termic cu bani de la Guvern. În Monitorul Oficial din

17 noiembrie a fost publicată o ordonanță privind modificarea Anexelor 1 și 2 ale ordinului 951/2015. Acesta include lista creditelor bugetare alocate pe localități în acest an în cadrul Programului național multianual privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe, precum și lista blocurilor incluse în program. Documentul stabilește lucrările de izolare termică a blocurilor de locuințe construite în perioada 1950-1990.

Pe lista venită de la Guvern nu se află decât două localități din județul Constanța care au blocuri incluse în acest program Cernavodă și Năvodari.

Astfel, mai multe cămine și blocuri din orașul Năvodari au primit sume cuprinse între 32.000 și 120.000 de lei pentru izolare termică. Pe lista beneficiarilor figurează: căminele USAS, Midia, Legmas, Consir de pe strada Mării, blocul 54 de pe Strada Constanței, dar și blocurile 34 Est și 35 Est de pe strada Nuferilor. În total, pentru realizarea lucrărilor privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe, Ministerul Dezvoltării Regionale și Admi-nistrației Publice a alocat Primăriei Năvodari 543.000 lei.

Comentează știrea

Tavi
2 decembrie 2015
Munca la domiciliu

Proiect nou, de talie mondiala ! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer ! Oferim curs de instruire GRATUIT si complet,de la zero,pe computer,! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem si oferim seriozitate. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5238 secunde